Voetjebal

Voetjebal is een super tof voetbal speelconcept voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Vanaf september kan je deze les volgen bij Bodyline healthcenter Terenuzen. Na het succes van Voetjebal op zaterdag is het binnenkort ook mogelijk op zondag te Voetjeballen! Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal de startdatum bekend gemaakt worden. Interesse? Mail naar zeeland@voetjebal.com en vermeld naam en leeftijd van je zoon en/of dochter. 

Voetjebal is veel meer dan een voetbal speelconcept. 
Naast de aandacht voor voetbaltechnieken worden tijdens de sessie diverse basale ontwikkelingsgebieden aangesproken. Op een speelse manier verbeteren kinderen hun motoriek en coördinatie en leren ze onder andere: kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen. Al het voetjebal materiaal is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert hun coördinatie, behendigheid en balans.

Bij voetjebal speelt de ouder/verzorger een belangrijke rol. In het kader van Covid19 vind je via deze link het voetjebal protocol. Voetjebal vindt iedere zaterdag tussen 9:00-12:00u in twee of drie groepen plaats in Bodyline Terneuzen. Wil jij jouw kindje aanmelden voor Voetjebal? 
Stuur dan een e-mail met de volgende gegevens (naam ouder/verzorger, naam kind en geboortedatum kind) naar zeeland@voetjebal.com
Op basis van de aanmeldingen ontvang je dan een mail met hoe laat je verwacht wordt. 


Meer info over voetjebal: 
"Leren om te bewegen, bewegen om te leren". Voetjebal is het eerste speciale voetbal speelconcept van Nederland voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. De kracht van voetbal wordt gebruikt om het potentieel van het kind te ontwikkelen. Kleuters en peuters maken tijdens de Voetjebal lessen voor het eerst op een gestructureerde manier (samen met een ouder) kennis met een bal, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt. 

Cookie instellingen