HIIT Bootcamp

Houd jij van een uitdaging? Je grenzen verleggen en met een groep samen trainen in de buitenlucht? Kun je wel tegen een beetje water en ben je niet bang om vies te worden? Dan is de HIIT (High Intensity Interval Training) Bootcamp zeker iets voor jou!

 

In een les van 30 minuten trainen we kracht, uithoudingsvermogen, Grip Strength en conditie. Tijdens de les maken we gebruik van eigen lichaamsgewicht en materialen uit de fitness. Maar we maken ook gebruik van onze directe omgeving (zand, harde ondergrond, modder, water,…). 

 

Terneuzen en Hulst hebben beide prachtige omgevingen om te sporten, daarom verplaatsen we onze training soms ook naar andere locaties. Denk bijvoorbeeld aan een bos, bij het water, in de polder,… Dit wordt altijd voor de training gecommuniceerd via mail, Sportivity App of Whatsapp groep.

 

Nieuw bij HIIT outdoor?

Het samen trainen voor één doel motiveert enorm. Meestal schrijven deelnemers zich samen in om mee te doen aan evenementen zoals de Strong Viking Run. Vraag aan de coach voor meer informatie.

 

Wat neem ik mee?

- Handdoek

- Buitenschoenen

- Aangepaste kleding

- Bidon met water

 

HIIT Bootcamp wordt gegeven in Hulst. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook meedoen met een HIIT Bootcamp training? Kom gerust langs voor een proefles.

Cookie instellingen