Obstacle run training

Houd jij van een uitdaging? Je grenzen verleggen en met een groep samen trainen in de buitenlucht? Kun je wel tegen een beetje water en ben je niet bang om vies te worden? Dan is de obstacle run training zeker iets voor jou!

 

In een les van anderhalf uur trainen we kracht, uithoudingsvermogen, Grip Strength, techniek, core en conditie. Tijdens de les maken we gebruik van eigen lichaamsgewicht en materialen uit de fitness. Maar we maken ook gebruik van onze directe omgeving (zand, harde ondergrond, modder, water,…). Tijdens dit alles blijft samenwerken een belangrijk onderdeel. Het laatste halfuur van de training richten we ons vooral op hardlopen. Dit kan interval zijn, maar ook duurtraining.

 

Terneuzen en Hulst hebben beide prachtige omgevingen om te sporten, daarom verplaatsen we onze training soms ook naar andere locaties. Denk bijvoorbeeld aan een bos, bij het water, in de polder,… Dit wordt altijd voor de training gecommuniceerd via mail, Sportivity App of Whatsapp groep.

 

Nieuw bij obstacle run training?

Het samen trainen voor één doel motiveert enorm. Meestal schrijven deelnemers zich samen in om mee te doen aan evenementen zoals de Strong Viking Run. Vraag aan de coach voor meer informatie.

23 april gaan we samen aan de Strong Viking Mud of Family editie deelnemen, klik hier voor meer info.

 

Wat neem ik mee?

- Handdoek

- Buitenschoenen

- Aangepaste kleding

- Bidon met water

 

Obstacle run trainingen worden gegeven in Terneuzen en Hulst. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook meedoen met een obstacle run training? Kom gerust langs voor een proefles.

Cookie instellingen