Werken bij

WERKEN BIJ 
Heb je een passie voor bewegen, gezondheid en/of vitaliteit? Wij zijn altijd benieuwd naar nieuwe mensen en/of mogelijkheden om ons team en het bedrijf te versterken. Of je nu wil leren met een stage, kwaliteit en ondersteuning brengt in de fitness, plezier en energie creëert door het geven van een groepsles, onze ruimtes spik en span houdt of onze leden vriendelijk en behulpzaam te woord staat aan onze balie. Denk je dat jij een van de mensen bent die ons team en ons bedrijf kan versterken? Dan horen we het graag!  

VACATURES 
Wij zijn op zoek naar:

Interieurverzorgster

De baan
Bij Bodyline is hygiëne van alle sportruimtes van groot belang. Het schoonhouden van het gebouw, de ruimtes en onze faciliteiten draagt bij aan onze totale klant ervaring. Wij zoeken daarom iemand die ons team wil komen versterken.

Jij
Jij hebt relevante werkervaring in soortgelijke functie en je bent van nature een doorpakker. Daarnaast beschik je over goede communicatieve eigenschappen en vind je het prettig om zowel alleen te werken als in een team.

Wij
Wij bieden jou een baan van 8 – 12 uur in de week, in een gezellig team met een positieve bedrijfssfeer.

Contact
Stuur je sollicitatie voorzien van CV voor 15 december naar selina@healthcenterbodyline.nl 

Is dit niet de vacature voor jou, maar ben jij wel een echte Bodyliner? Stuur dan een e-mail naar selina@healthcenterbodyline.nl voor Terneuzen/Oostburg/Cadzand/Philippine of daniella@healthcenterbodyline.nl voor Hulst.