Onze tips

Hierbij onze 5 belangrijkste tips voor wanneer je bij ons komt sporten! 

TIP 1: reserveer je les tijdig
Zorg dat je tijdig jouw sportactiviteit reserveert. Bekijk hier de procedure voor het installeren van de Sportivity App. Je kunt in jouw lessen alle activiteiten van Hulst, Terneuzen, Oostburg en Cadzand bekijken. Indien het inplannen van lessen niet lukt, bel ons dan tussen 9:00-20:00u doordeweeks of in het weekend tussen 9:00-12:00u. We lossen het graag voor u op.
 
TIP 2: Bekijk voor je vertrekt naar onze sportschool de gezondheidsvragen
Bij binnenkomst wordt er gevraagd om onderstaande gezondheidsvragen na te lezen. Dit kan je natuurlijk ook al thuis bekijken voor je vertrekt. Indien je 1 of meer vragen met "ja" beantwoordt willen wij jou vragen om geen afspraak te maken of je afspraak te annuleren. 

1) Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24u? 
* hoesten
* verkoudheidsklachten
* verhoging of koorts
* benauwdheid 
* reuk- en/of smaakverlies
2) Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3) Heb je het nieuwe coranavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
4) Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
‚Äč5) Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

TIP 3: Neem alles mee wat jij nodig hebt om te sporten
Neem jouw sporttas mee naar de groepsles studio, fitnessruimte of zwembad. Na het sporten kan je eventueel gebruik maken van de kleedkamers. Zorg voor schone sportschoenen, een eigen handdoek en een eigen drinkfles. We raden je aan om kostbare spullen thuis te laten. 

TIP 4: Bekijk het rooster via de Sporitivity app of via de website
Je kan het rooster terugvinden bij "rooster pdf", hier kan je de pdf van jouw gewenste locatie openen.
Je kan natuurlijk ook direct in de app het rooster nakijken. 
Heb jij je ingeschreven maar kan je niet komen? Meld je reservering dan terug af zie de app. Let op: 1 uur voor de aanvang van de les kan je de reservering niet meer afmelden. Kan je plots niet komen -> bel dan naar de balie van de desbetreffende locatie, zij halen jou handmatig uit het systeem. 

TIP 5: blijf sporten!
Sporten en in beweging blijven zorgt ervoor dat jouw immuunsysteem op peil blijft, je optimistisch blijft en vooral dat je energie hebt! 


 
Cookie instellingen