Protocol

Op woensdag 1 juli zijn wij vanaf 17:00u geopend voor al onze activiteiten, met in acht neming van alle door de overheid voorgeschreven maatregelen. Wij volgen hierbij de voorzorgsmaatregelen geformuleerd door de branche vereniging NLActief. U kunt onderstaande informatie ook kort terugvinden in onze Youtube Video.  

Ventilatie
Onder normale omstandigheden hanteren wij een ventilatie regeling van 24 m³ per persoon, per uur, per ruimte. Bodyline gaat in al haar sportruimtes zes tot acht keer deze benodigde hoeveelheid ventileren. Dit betekent dat ruimtes iedere 15 á 20 minuten ververst zijn met buitenlucht. Daarnaast hanteren wij een 5 minuten wisseltijd tussen alle groepslessen, op deze manier bieden wij een zo veilig mogelijk sportklimaat. Waar mogelijk ondersteunen wij dit door ramen en deuren open te zetten.

Anderhalve meter
Per ruimte zijn er maatregelen die de 1,5 meter regel waarborgen. Denk aan markeringen en routings in de sportruimtes. Volg ook altijd de aanwijzingen van ons personeel op tijdens uw bezoek. 

Reserveren van uw bezoek
Het blijft noodzakelijk om al uw sportactiviteiten te reserveren. Zo weten wij wie er binnen is en kunnen wij het aantal deelnemers per ruimte beheersen. Dus aarzel niet en plan uw sportmoment(en) in! Gebruik hiervoor de Sportivity App. Heeft u vragen over het reserveren van lessen in Sportivity? Neem dan telefonisch contact op met onze collega's in Terneuzen (0115 - 697 773) of Hulst (0114-321 252). 

Desinfectie
Onze locaties zijn voorzien van:
  - Desinfectiepalen bij binnenkomst
  - Desinfectieflacons (inclusief doek) bij bezoek aan de fitnessruimtes
  - Desinfectieflacons (inclusief doek) bij iedere standplaats in de studio’s

Looproutes en kleedkamergebruik
Onze kleedkamers en douches mogen open. In het kader van risicoverkleining verzoeken wij u alleen de kleedkamers te gebruiken wanneer u dat noodzakelijk acht. Kom zoveel mogelijk in sportkleding aan via de hoofdingang en verlaat onze ruimtes via de aangegeven nooddeuren. Indien u van de kleedkamer gebruik maakt, kies dan de kleedkamer route. Respecteer te alle tijden de looproutes om zoveel mogelijk contacten te vermijden.

Bar
De bar mag open. U kunt kiezen uit een aangepast assortiment aan dranken en versnaperingen. Omdat er looproutes zijn en 1,5 meter wordt gehandhaafd zal de capaciteit in de bar kleiner zijn. Zit de bar vol en wilt u toch iets drinken? Dan kunt u een take-away bestelling doen en uw drankje buiten of onderweg nuttigen.

Gezondheid
– Blijf thuis als u één van de volgende (ook milde) symptomen heeft: neusverkouden, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid of koorts.
– Blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten, totdat iedereen weer volledig hersteld is.
– Houd 1,5 meter afstand.
– Was voorafgaand aan het Bodyline bezoek uw handen met zeep of desinfectans. Dit kan bij onze desinfectiepalen, deze zijn te vinden bij iedere toegangsroute.
– Was uw handen met zeep of desinfectans als uw handen mogelijk besmet zijn door het aanraken van objecten waar veel mensen aanzitten (deurknoppen, pinapparaten, afstandsbedieningen etc.). Ook na toiletbezoek, hoesten, niezen en snuiten van de neus.
– Schud geen handen.
– Vermijd aanraken van uw gezicht.
 
Spinning en Yoga in Move 2 Learn gebouw Terneuzen
Volgt u spinning of Yoga lessen in Bodyline Terneuzen? Betreedt dan via het Move 2 Learn gebouw de locatie. Spinning lessen vinden plaats in de sporthal en Yoga lessen in de Yoga studio op de eerste verdieping. Volg de routing vanuit de voordeur naar de trap of de sporthal. Er zijn ook kleedkamers in deze accommodatie die beschikbaar zijn indien nodig. Ook hier is de strekking dat wegens risicoverkleining de kleedkamers zo min mogelijk gebruikt worden.

Overige aandachtspunten:
- U mag uw sporttas meenemen naar de groepsles studio, fitnessruimte of het zwembad. Laat zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis.
- Zorg voor schone sportschoenen in onze ruimtes.
- Sporten met een handdoek is verplicht.
- Neem uw eigen drinkfles mee.
- Maak alle gebruikte materialen schoon met de daarvoor bestemde desinfectie producten.


Cookie instellingen