Veilige Sportomgeving

Vanaf 7 juni is het zover: onze clubs mogen terug volledig open. Hier zijn wij natuurlijk super blij mee! Ondanks de versoepelingen blijven de door de overheid opgelegde maatregelen van kracht. Samen creëren we een veilige sportomgeving voor iedereen! Daarom willen wij jou vragen om zelf verantwoordelijkheid te nemen en je te houden aan onderstaande afspraken. 

Anderhalve meter
Per ruimte zijn er maatregelen die de 1,5 meter regel waarborgen. Denk aan markeringen en routings in de sportruimtes. Volg ook altijd de aanwijzingen van ons personeel op tijdens jouw bezoek. 

Reserveren van jouw bezoek
Het blijft noodzakelijk om al jouw sportactiviteiten te reserveren. Zo weten wij wie er binnen is en kunnen wij het aantal deelnemers per ruimte beheersen. Dus aarzel niet en plan jouw sportmoment(en) in! Gebruik hiervoor de Sportivity App. Heb je vragen over het reserveren van lessen in Sportivity? Neem dan telefonisch contact op met onze collega's in Terneuzen (0115 – 697 773) of Hulst (0114-321 252). 

Desinfectie
Onze locaties zijn voorzien van:
– Desinfectiepalen bij binnenkomst
– Desinfectieflacons (inclusief doek) bij bezoek aan de fitnessruimtes
– Desinfectieflacons (inclusief doek) bij iedere standplaats in de studio’s

Mondkapje
Het dragen van een mondkapje blijft volgens de regels van de overheid verplicht. In de sportruimte, bar of kleedkamer mag je het mondkapje afzetten. In de wandelgangen / routes dien je een mondkapje te dragen. 


Looproutes en kleedkamergebruik
Onze kleedkamers en douches mogen open. Kleedkamer gebruik is uiteraard niet verplicht. Het blijft mogelijk om onze locaties met je sportkleding aan te betreden en via de nooduitgangen de ruimtes te verlaten. 

Sauna gebruik
De sauna's mogen weer aan! Boek je sauna bezoek aan de balie in Terneuzen of Hulst. Er mag kelens één gebruiker in de sauna. Je reserveert per 20 minuten een bezoek. 

Bar
De bar gaat open. Het is toegestaan om met vier personen aan een tafel te zitten. Ook tijdens zwemlessen is het weer mogelijk in de bar te wachten en iets te bestellen. 


Gezondheid
– Blijf thuis als je één van de volgende (ook milde) symptomen hebt: neusverkouden, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid of koorts.
– Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten, totdat iedereen weer volledig hersteld is.
– Houd 1,5 meter afstand.
– Was voorafgaand aan het Bodyline bezoek jouw handen met zeep of desinfectans. Dit kan bij onze desinfectiepalen, deze zijn te vinden bij iedere toegangsroute.
– Was jouw handen met zeep of desinfectans als jouw handen mogelijk besmet zijn door het aanraken van objecten waar veel mensen aanzitten (deurknoppen, pinapparaten, afstandsbedieningen etc.). Ook na toiletbezoek, hoesten, niezen en snuiten van de neus.
– Schud geen handen.
– Vermijd aanraken van jouw gezicht.

Cookie instellingen