SPINNING

Spinning is een gevarieerde indoor fietstraining, waarbij de intensiteit varieert van matig tot hoog. Het verbeteren van je uithoudingsvermogen, spierkracht in je benen en trap vermogen train je het best wanneer je gevarieerd traint. Deze variatie zie je terug in ons lessysteem, elke les is namelijk opgebouwd uit vier verschillende blokken: Threshold, Power, Endurance en Interval.

 

Hoe werken deze blokken?

Bij Threshold ligt de focus op het verschuiven van je omslagpunt (het punt waarop je spieren verzuren). Dit zorgt ervoor dat je langer kunt trainen, handig als je bijvoorbeeld een buiten fietser bent.

Bij Power ligt de focus op het vergroten van je spierkracht in je benen.

Bij Endurance ga je je uithoudingsvermogen trainen door voor een langere periode een hoog tempo aan te houden.

Bij Interval ga je vetverbranding stimuleren.

  

  

NIEUW BIJ SPINNING?

Terneuzen & Hulst: Voor de les dien je de “Body Bike Smart App” te downloaden. Deze heb je nodig om te koppelen aan de Body Bike, om zo jouw training op jouw eigen intensiteit te volgen. Als je voor de eerste keer deelneemt aan de les spreek dan onze instructeur aan om samen te kijken naar jouw ideale instelling. Klik hier voor meer informatie en een stappenplan om de app te downloaden.
 

Oostburg: De Tomahawk IC5 (spinning fiets) bevat een eigen computer, deze dien je voor de les in te stellen. Als je voor de eerste keer deelneemt aan de les spreek dan onze instructeur aan om samen te kijken naar jouw ideale instelling.
 

Wat neem ik mee?

- Sportschoenen/Spinningschoenen

- Handdoek voor op het stuur

- Bidon met water

- Terneuzen: Smartphone (optioneel smartphone te leen).

 

Spinning wordt gegeven in Terneuzen, Hulst en Oostburg. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook eens meedoen aan een les SpinningKom gerust langs voor een proefles!

 

Liever een andere groepsles? Neem dan een kijkje op het overzicht van al onze Les Mills groepslessen of al onze Bodyline groepslessen.  

 
Cookie instellingen