START TO TRAIN!

Bouw nu je weerstand op bij bij de leukste club in Zeeuws-Vlaanderen? 

Dit zijn de 
vijf voordelen van Bodyline!

Maak een frisse start
 

#1 Geniet van een Breed Aanbod Groepslessen

In het nieuwe sportseizoen staan er weer tal van  groepslessen op de planning. Een paar oude vertrouwde, maar ook enkele spiksplinternieuwe. We delen hieronder een paar van onze favoriete. Zit er niet bij wat jij zoekt? Bezoek dan onze website voor het volledige overzicht. 

Pound Fit en Unplugged
Ashtanga Yoga
Body Pump
Zumba
Obstacle run training
Aqua power
 
Behaal resultaat
 
 
 

#2 Behaal Resultaat in onze Fitness!

Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of je conditie wilt verbeteren. Wij staan voor je klaar!

In Terneuzen hebben we de nieuwste Technogym sportapparatuur hierdoor is elke training gevuld met een extra dosis fun. Het nieuwe Bodyline begeleidingsplan zorgt ervoor dat je echt resultaat boekt!

 
 
 

#3 Ga mee met de Laatste Ontwikkelingen

Bodyline staat voor kwaliteit en resultaat! Daarom blijven wij investeren in materiaal, personeel en opleidingen. Een volgende stap in onze Next Level Coaching is de MyWellness App. Hiermee heb jij jouw schema, resultaten en coaching makkelijk in één app.  

 
Ontwikkelingen
 

#4 Een Team dat voor jou Klaar Staat!

Tijdens een zwetende BodyPump sessie in de groepsleszaal, wanneer je heerlijk ontspannen aan het wegdromen bent in de yoga les of wanneer je een verrukkelijke smoothie bij de balie bestelt. Deze toppers staan met een glimlach voor je klaar. Benieuwd naar alle gezichten? 

Het Bodyline team
 
Behaal resultaat
 
 
 

#5 Een Sportclub voor het hele Gezin

Jong of oud, sporten draagt bij aan je gezondheid. In onze gemoedelijke club weet iedereen in het gezin een plekje te vinden. Een sociale sportschool met oog voor diverse doelgroepen. Van krachttraining tot hydrotherapie en van baby zwemmen tot Tai Chi.

We hebben het allemaal in huis! 

 
 

Waar wacht je nog op?

Start met Sporten bij de leukste club in Zeeuws-Vlaanderen!

 

 
Cookie instellingen